keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Aikaa kuluu, vähän on tapahtunut


Kylppäri ammottaa tyhjyyttään.
Vasemmasta reunasta lähtee 90sentin kaistale. Täytyy odotella taloyhtiön suostumusta vielä..






Ylhäällä keittiökaapit revitty ja märkätasoitetta + rappausta. Uudet "pohjat" pistokkeille vedetty.




Mitä on tapahtunut: Ollaan piikattu valojen kytkimille oikeaan kohtaan katkaisijat eli siihen vakio korkeudelle ja sähkäri on repinyt kaikki vanhat sähköt kämpästä. Rappasimme täyteen kaikki nämä rasian piikkaukset myös ja aloitettiin rappaamaan eteisen kaapintakainen "tyhjiö"

Revin myös keittiökaapit ja varaston kaapit ja kaiken puisen pois.

Eilen aloitettiin tasoittelemaan pussitavaralla eli lt+ pintatasoitteella olohuoneen seiniä ja tänään jatketaan vielä makkariin.

Hyvät pinnat oli eteisessä ja keittiössä eli eteiseen otepohjaa ja siihen päälle vähän pakkelia. Muuten sitten hiotaan ja pohjamaalaillaan heti kun seinät on nyt ensin tasoiteltu.

Muutenkin uusia jännittäviä muutoksia tuli eteen sähkärin ideasta: Kaadetaan osa kylppärin ja varaston välisestä seinästä ja tehdään ns. apukeittiö varaston oikeaan reunaan eli pyykkikone + kuivaaja, sitten iso peilikaappi + allas ja vasempaan reunaan vielä vähän kaappia. Muuten olisi kylppäri mennyt pirun ahtaaksi.

Maanantaina yhtiökokous jossa selviää putkien kohtalo. Luultavasti uusitaan kaikki ja sitten putkiremontissa vedetään rappukäytävästä uudet putket ja liitetään näihin omavetämiin tai putkimiehen. Se selviää maanantaina. Viemätir pinnoitetaan sitten samalla , joskus..

Kysyin Keittiökaapeista ja tasoista tarjouksen ja 1950e oli hintaa.. No työkaveri etsii hämeenlinnasta juuri vastaavia ja kaapit voi saada 600e + ovet. Siitä lisää myöhemmin.

Kävin äsken vähän starkissa kattelemassa maaleja ja tikkurilan Taikamaali 103e pieni purkki????? Muuten nuo Tikkurilan sisustusmaalit noin 35e 2.7L.. ELi hyvät neuvot olisi tapreen. Mitä maalia? Muija kuitenkin vaatii värikästä eli sävyjä pitäisi löytyä.

Ensi viikolla myös tarjousta liukuovijutuista eteiseen ja makkariin. Faija tosin meinasi, että eteiseen ostettaisiin ovet ja kiskot ja muuten rakennettaisiin itse eli mielenkiintoista juttua tulossa!

Halpoja maaleja edelleen metsästäen??

ps. kommentit olisi tervetulleita, ettei tunnu ihan yksinpuhelulta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti