keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Tapettia pois

Tiistaina oli aika kuljettaa listat ja melkein kaikki muu purettu puutavara pois. Kamaa oli kertynyt pakettiautollinen kevyesti..

Tiistaina alkoi makkarin tapettien poisto höyrykoneen avulla. Tapetti lähti mukavasti, kun vain jaksoi liikutella tarpeeksi hitaasti ylhäältä alas. Toinen miinus oli koneen kuumenemisen hitaus, kun joutui 10minuuttia odottelemaan veden kiehumista.

Noin kolmessa tunnissa oli makkari suurpiirteittäin kuitenkin ilman tapettia.





Keskiviikkona oli vuorossa olohuone, jossa on vähän enemmän seinäalaa. Aloitimme hyörykoneella tapetin poiston ja tunnin kuluttua kaveri saapui puoli vahingossa apumieheksi. Siitä alkoi kova tapettien kastelu ruiskulla ja noin neljä tuntia meni saada olohuone ja siihen johtava käytävä melkein puhtaaksi tapeteista. Vettä kannatti käyttää kunnolla!!



Muutaman päivän aikana myös eteinen on saanut tilaa, kun vanha hylly revittiin pois ja alta paljastui osittain viimeistelemätöntä seinää.. Kaikessa sitä säästettiin.


Myös kylpyhuone on saanut hyvän startin eli amme odottaa ulsoheittoa ja lattiaa pitäisi vähän piikata vielä lisää. Tarkoitus on laittaa vesieristykset, lattialämpö, kalusteet ja uudet vesiputket. Siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti