tiistai 2. maaliskuuta 2010

Alkustartti

No niin eli tarkoitus olisi seurata ensimmäistä remonttia 60neliön asuntoon. Netistä tuntui löytyvän todella huonosti ohjeita remonttiin ja todellisia kustannuksia hommista. Tämän takia heräsi kiinnostus lisätä pieni seuranta omasta remontista, niin saisi samalla vähän itse kartoittaa kustannuksiaja tietysti tästä tulee saamaan vähän esimerkkejä omiin remonttisuunnitelmiin. Pyrin keskiviikosta lähtien lisäämään kunnolla kuvia asunnosta ja valmistumisesta.

Tarkoitus olisi pysyä alle 10 000e budjetissa sisältäen perushuonekalut eli aika niukalla rahalla lähdetään liikkeelle, kun katsoo kokonaisuutta. Työt tehdään pääosin talkoovoimin eli faija on rakennuspuolella ja hoitaa taitoa vaativat tehtävät ja itse koitan tehdä sen mitä osaan ja opetella tietysti. Myös tyttöystävä ja muita tekee myös hommia.

Tarkoitus olisi purkaa kaikki vanha pois (kaapit ym, kylppäri, keittiö.) lattiaan laminaattia ja seinät ja katot maalata. Kylppäri laatoittaa, poistaa vanha amme ja tehdä kompakti kokonaisuus, johon mahtuisi myös pesukone.

Keittiö on vielä suunnitteluvaiheessa. Olen miettinyt budjetin takia jotakin halpaa ratkaisua ja se on vielä vähän auki. Toivottavasti parin viikon sisällä on ongelmat ratkaistu ja saadaan kustannuksiltaan halpa, käytettävä ja kohtuullisen siisti keittiö.

Blogin ajatus syntyi vähän liian myöhään eli itse asunto on ostettu ja remontti on juuri pyörähtänyt käyntiin eli pitänee kuitenkin vähän lisätä taustaa tällä viikolla asunnon etsimisestä ja muusta.

Alla vielä kuva pohjapiirrustuksesta, joka antaa vähän suuntaa. Tarkka pinta-ala taisi olla noin 59.7m2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti